Velkommen
Klitbyg
Klitbohuse
Vinkelhuse
Længehuse
Poolhuse
Specialhuse
Tilbygninger , reparationer og isolering
Nyt stråtag
Grunde til salg
Referencer
Mød os
  Klitbyg ApS
Klitbohuse

Klostervej 24
DK-6950 Ringkøbing
Tlf. +45 97 33 72 00
Mob. +45 22 31 36 15
Fax +45 97 33 70 06

post@klitbohuse.dk
www.klitbohuse.dk

Sidst opdateret:
20-01-2009

 
Velkommen til Klitbohuse
.
Med mere end 35 års erfaring har Klitbohuse opnået stor ekspertise indenfor byggebranchen. Hos os går design, kvalitet og finish op i en højere enhed.
Et Klitbohus er en moderne og funktionel udgave af de gamle charmerende vestjyske gårde der var varemærket for dette område.
De mange flotte detaljer og den høje kvalitet kendetegner et ægte Klitbohus, hvad enten det gælder de traditionelle stråtægte huse eller de nyere modeller. Klik ind på billedet her, og se flere eksembler på spændende byggeprojekter og indretningsløsninger.
.
Ude i venstre side kan du gå ind under de forskellige huskatagorier : Vinkelhuse .  Længehuse . Poolhuse . Specialhuse , og blive inspireret blandt de mange flotte fotos, tegningsforslag og 360-graders billeder.
.
Hos Klitbohuse går vi højt op i arbejdets udførelse, og har derfor kun med professionelle tømrersvende og forretningspartnere at gøre. Vi forlader aldrig et projekt før de aftalte betingelser er opfyldt og der ryddet ordentligt op på byggegrunden så kunden er tilfreds.
Lad derfor Klitbohuse bygge dit næste sommerhus. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på totalentreprise, til- og ombygning samt alle former for reparation og vedligeholdelse.
Et Klitbohus er helt vedligeholdelsesfrit og bygges af de bedste materialer såsom flotte håndstrøgne mursten fra Petersen Tegl, samt et smukt stråtag der får huset til at falde perfekt ind i naturen. Ønskes andre byggeløsninger står vi gerne til rådighed.
Vi gør dine drømme til virkelighed, og uanset om du vælger et standardhus eller et specialhus, er det altid DINE ønsker, der bliver tilgodeset.